De Uitlaatservice

Waarom een honden uitlaatservice?

Onze honden uitlaatservice is ideaal voor mensen die werken of om een andere reden de hond zelf niet kunnen uitlaten. Op deze manier komt de hond toch lekker buiten en krijgt de hond de beweging en afleiding die juist zo belangrijk is voor uw hond.

Verschillende wandelingen

Dogcarebylisa heeft voor iedere hond wat wils: Groepswandelingen voor de gezelligheidsdieren en individuele wandelingen voor de boefjes, loopse teven & honden met bepaalde problematiek of die wat meer aandacht nodig hebben. Daarnaast vinden wij het erg belangrijk dat er op verschillende plekken gewandeld wordt denk hierbij aan bos, strand en duinen.

Ochtend en Middag wandelingen

Ochtend: Opgehaald tussen 07:30-10:00, thuisgebracht tussen 12:00-13:00

Middag: Opgehaald tussen 12:00-13:00, thuisgebracht tussen 16:00-17:00

De tijden kunnen afwijken i.v.m. verkeersdrukte.

De eerste keer

Alle honden die mee gaan wandelen krijgen een penning om waar het telefoonnummer van Dogcarebylisa op staat. De eerste keer dat uw hond mee gaat met de groep, gaat hij als het nodig is aan de lange lijn zodat de hond rustig kan wennen aan de roedel en aan ons. Na de eerste wandeling brengen wij u op de hoogte van hoe het avontuur is verlopen.

Communicatie

Hondenuitlaatservices hebben vaak enkel oog voor de hond waardoor de baas nog weleens wordt vergeten. Voor Dogcarebylisa is het juist belangrijk dat ook de eigenaar de nodige aandacht krijgt in de vorm van optimale communicatie. Bijzonderheden worden altijd per SMS of WhatsApp gedeeld & zijn de avonturen van de roedel te volgen via de stories op Facebook & Instagram.