Gastenboek

Op deze pagina kunt u een review schrijven over mijn hondenuitlaatservice Dogcarebylisa. Hier kunt u ook de ervaringen lezen van mijn klanten die al een tijdje gebruik maken van mijn hondenuitlaatservice

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
16 berichten.
A de Meij A de Meij heeft geschreven op juli 11, 2023
Sinds een paar weken gaat onze Zora mee met Lisa. Ze gaat graag mee, is altijd heel enthousiast als Lisa haar op komt halen. Zora is dol op spelen met andere honden en bij Lisa kan dat vol overgave. Lisa is kundig en lief. We zijn heel blij met haar service.
Sandra Sandra heeft geschreven op juli 11, 2023
Onze Friese Stabij gaat sinds juni mee met Lisa. Als hij gehaald wordt, is hij dolenthousiast en weet niet hoe snel hij mee wil zo blij. Na het uitlaten is hij heerlijk moe en voldaan. Lisa is ook erg flexibel, er kan altijd geruild worden, en dat vind ik erg fijn.
Anne Anne heeft geschreven op maart 27, 2023
Onze bruine labrador gaat kwispelend mee het busje in en komt iedere donderdag doodmoe weer terug van een heerlijke wandeling. Lisa communiceert goed, is lief voor de honden en post met regelmaat een filmpje zodat we kunnen zien wat onze hond gedaan heeft. Een tevreden klant!
Gilbert Gilbert heeft geschreven op maart 14, 2023
Sinds kort gaan onze 2 griekjes, Happy en Lola, mee met Lisa. Wat vinden ze het leuk, vooral het strand. En om het dan terug te zien op de filmpjes is helemaal geweldig. Ga zo door๐Ÿถ
Elina Schaut Elina Schaut heeft geschreven op januari 9, 2023
Onze labradoodle Toby, 13 maanden oud, is super enthousiast elke keer als hij Lisa ziet aankomen. Hij komt voldaan weer naar huis. Leuk dat Lisa filmpjes en fotos van de wandelingen maakt. Dank je wel, Lisa!
Jordi de Rijk Jordi de Rijk heeft geschreven op januari 6, 2023
Ik heb een shiba, een redelijk moeilijk ras, en ik was terughoudend over een hondenuitlaat service, omdat mijn hond niet altijd even goed kan omgaan met anderen. Maar met Lisa's uitlaatservice ben ik enorm tevreden! Mijn hond komt voldaan en gesocialiseerd thuis, en ze weet goed met zijn moeilijke persoonlijkheid om te gaan. Ik ben blij dat ik voor Lisa gekozen heb!
Angela baasje van Bodhi Angela baasje van Bodhi heeft geschreven op januari 6, 2023
Hi lieve Lisa, Bodhi gaat regelmatig met jou mee en daar zijn wij en Bodhi erg blij mee. Als hij de bus hoort aankomen is hij erg druk en enthousiast. We zien altijd erg leuke filmpjes en fotoโ€™s voorbij komen . Na de wandeling komt hij moe , voldaan & enthousiast. Veel liefs, Angela, fam & ๐Ÿพ Bodhi
judith judith heeft geschreven op oktober 31, 2022
Onze Max gaat sinds een tijdje met veel plezier met je mee. Communicatie met Lisa is heel fijn. En erg leuk die filmpjes/foto's!
Shirley Shirley heeft geschreven op oktober 6, 2022
Hoi Lisa, Sam herkent je auto al als je aankomt. Hij gaat graag met je mee en vindt het heerlijk om nieuwe vriendjes te maken. Gelukkig komt hij niet onder de prut thuis! Dank voor de lekkere snoepjes en kluifjes voor Dierendag! Tot volgende week, Pootje van Sam
Charlie Charlie heeft geschreven op september 11, 2022
Bij de eerste ontmoeting met Lisa hadden we gelijk een goed gevoel. Onze hond Freya vond haar duidelijk leuk en ging vrolijk mee voor de wandeling. Ze kwam moe en voldaan terug en op fotos en filmpjes konden we zien hoe leuk ze het had gehad. Goed gevoel over, fijne uitlaat. Al met al top!
Maisey Maisey heeft geschreven op augustus 31, 2022
Lisa is een super aardige meid met verstand van honden. Ons hondje is er een met gebruiksaanwijzing, maar dat is geen enkel probleem! Ze neemt de tijd voor hem en geeft hem de begeleiding en wat extra training die hij nodig heeft. Wat wij ook enorm fijn vinden is dat Lisa vaak naar verschillende plekken met de hondjes gaat, en daar dan lekker ruim een uur aan de wandel. Ookal heeft ze haar officieel aangewezen wandelbos, blijft ze de honden mee nemen naar nieuwe geurtjes en stimulanties. Wij zijn hartstikke blij!
Filiz Filiz heeft geschreven op augustus 29, 2022
Lisa is erg flexibel en meedenkend. Onze Pablo was snel gewend. We hadden een goed gevoel toen ze hem meenam. Ook leuk om regelmatig appjes te krijgen met fotoโ€™s en videoโ€™s. De strippenkaart vind ik een uitkomst. Binnenkort gaat Pablo weer een paar dagen met Lisa mee. Superblij met haar!
Lianne Lianne heeft geschreven op juli 31, 2022
Wij zijn net in Muiden komen wonen en zochten een honden uitlaatservice waarbij je flexibele dagen kan afnemen. Nou dan ben je bij Lisa aan het goede adres. Super fijne Hondenuitlaatservice, kan goede afspraken maken en heel fijn dat je strippenkaarten kan aanschaffen en flexibele dagen kan boeken. Je krijgt leuke filmpjes en fotoโ€™s van Lisa. Onze hond vindt het heerlijk om op de dagen dat wij niet thuis kunnen zijn met Lisa mee te gaan.
Gerrit Kooijman Gerrit Kooijman heeft geschreven op juli 4, 2022
Vandaag is onze hond voor de 1ste x opgehaald voor een groepswandeling. Lisa was op tijd met de bus, korte kennismaking met onze hond en weg waren ze. Bruno kwam moe, vies maar voldaan terug. Hij heeft de hele middag geslapen. Echt heel tevreden met deze uitlaatservice. Naast de uitlaatservice heeft Lisa ook een webshop voor dieren. Dus een totaal concept, echt een aanrader. Ik en onze hond zijn fan, wij hebben de volgende wandeling al gepland. mvg, Gerrit
Eveline Eveline heeft geschreven op juni 29, 2022
Kenzo ging 28 juni voor de 1e keer mee. Hij vond het in het begin een beetje spannend maar aan de foto's te zien was dat snel over en heeft hij genoten. Moe en voldaan weer thuisgekomen
Doughnut Doughnut heeft geschreven op juni 28, 2022
Vanmorgen gingen we eindelijk plassen en toen waren daar 2 super leuke meiden die me heel fijn knuffelde. Daarna mocht ik mee in de auto en hier werd ik er zelfs opgetild, wat een luxe thuis moet ik meer zelf doen. Lekker mijn eigen hokje want anders ga ik mopperen en piepen. Toen met nieuwe vriendjes het bos in geweest, allemaal lekkere geuren en rennen. Zelfs modder gevonden! Na ruim een uur weer thuis afgezet waar ik heerlijk nog even met de handdoek werd drooggewreven. Ik kon de rest van de dag geen woef of waf meer zeggen. Ik heb nog maar 1 vraag.... NOG EEN KEER?????? Kwispels Doughnut.