Hitteprotocol

 “Hitte Graad 3”

Bij temperaturen tussen 25 en 27 graden, gaan wij een uur eerder ophalen. En wordt er geen middag groep gelopen.

“Hitte Graad 2”

Bij temperaturen tussen 27 en 30 graden, gaan wij een uur eerder ophalen en worden de wandelingen iets ingekort. En wordt er geen middag groep gelopen.

“Hitte Graad 1”

Bij temperaturen boven 30 graden, zijn er geen groepswandelingen. Wel is er de mogelijkheid dat indien u niets anders kan regelen de hond individueel word uitgelaten.

Omdat er niets zo veranderlijk is als het weer beslissen wij de avond voor de wandelingen wat we de andere dag toepassen. Ontvangt u géén bericht gaat de wandeling gewoon normaal door.

Om het voor iedereen zo comfortabel mogelijk te houden hebben we:

 – Vers en voldoende drinkwater voor iedereen.

 – Mechanische ventilator – Ventlock (hierdoor kunnen we rijden met de deur op een kier) is een Europees gecertificeerd ventilatiesysteem voor in de auto voor het vervoer van dieren. Op warme dagen zorgt deze samen met de elektrische ventilatoren voor een optimale ventilatie door een vrije luchtstroom te creëren in de auto.

Wij zijn voorzien van ventlocks. Ventlock is een Europees gecertificeerd ventilatiesysteem voor in de auto voor het vervoer van dieren. Op warme dagen zorgt deze samen met de elektrische ventilatoren voor een optimale ventilatie door een vrije luchtstroom te creëren in de auto. Mocht je mij tegenkomen waarbij een van de deur op een kier staat en niet klappert dan zal ik ongetwijfeld gebruik maken van een ventlock.

Schiet niet in paniek, dit is juist de bedoeling.